Presenteert Bob Dylan

nu voor€11,20
Op voorraad


Met Frank Rich Presenteert Bob Dylan maak je een muzikale reis langs de nummers van Bob Dylan, bij elk liedje is stukje achtergrond en uitleg geschreven.

Frank Rich Presenteert Bob Dylan heeft als inhoud de volgende nummers:

- All Along The Watchtower
- Blowin' In The Wind
- Don't Think Twice, It's All Right
- Ev'ry Grain Of Sand
- Forever Young
- Girl From The North Country
- Hard Rain's Gonna Fall - Hurricane
- I'll Be Your Baby Tonight
- It Ain't Me Babe
- Just Like A Woman
- Knockin' On Heaven's Door
- Lay Lady Lay
- Like A Rollin' Stone
- Masters Of War
- Mr Tambourine Man
- Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
- Rainy Day Women
- Subterranean Homesick Blues
- The Times They Are A-changin'
- Tweedle Dee And Tweedle Dum

Tags: PresenteertBobDylan


Pas bekeken: